×

@2017. All rights reserved. Demo created with Kallyas WordPress Theme.

MFC

DOELGROEP

Als stichting willen we een ontmoetingsplek zijn voor de inwoners van Vorchten. Bijvoorbeeld voor senioren worden activiteiten georganiseerd. Zij maken samen met andere inwoners dan ook graag gebruik van de maaltijden die de Kookgroep met regelmaat organiseert. Hiernaast is door de inzet van een groep vrijwilligers het MFC elke zondagmiddag geopend en bieden we hiermee een plek voor ontmoeting, de mogelijkheid een spelletje te spelen en vooral gezellig samen zijn.

Kijk in de agenda om te zien wanneer er een activiteit georganiseerd wordt!
Wil je zelf een activiteit organiseren en het MFC huren? Klik dan op verhuur.

MFC

ACTIVITEITEN

DE KOOKCLUB

De leden van de kookclub koken samen in het MFC een heerlijke maaltijd voor elkaar en de inwoners van Vorchten en omgeving.

Elke kok neemt eigen ervaring, favorieten en voorkeuren mee en deze worden gecombineerd tot smakelijke gerechten. Dit  jaar worden 4 avonden georganiseerd rond uiteenlopende en verrassende thema’s.  Op de zaterdagavonden van 24 maart, 26 mei, 29 september en 24 november wordt rond 18.00 uur de maaltijd opgediend en kunnen belangstellenden hier tegen betaling van een passende vergoeding van genieten.

Na het eten kan men gezellig napraten, een glaasje drinken of misschien een potje poolen.

HANDWERKCAFE

 

Maandelijks komt een groep liefhebbers van handwerk en textiele werkvormen bij elkaar in het MFC. Ze komen uit Vorchten en osmtreken. De jongste is 20 en de oudste 80 jaar. Het zijn gezellige en inspirerende avonden. Breien, haken, borduren of werken met een van de vele handwerktechnieken die bekend zijn behoren tot de mogelijkheden.

Voor het seizoen 2018 zijn de volgende bijeenkomsten gepland: 24/4, 22/5 en 26/6. Neem je eigen handwerkmateriaal mee. Eén consumptie is verplicht.
Aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig binnenlopen en doe mee!

TOP