Z

VERHUUR MFC

Document: Informatie Multifunctioneel Centrum De Verbinding

Ons multifunctionele centrum in Vorchten leent zich uitstekend voor het vieren van een familiefeest, verjaardag of voor een zakelijke bijeenkomst.

Voor spel en vermaak beschikt het MFC over een kinderspeeltuin met waterpomp en een zandbak. Voor de grotere kinderen en volwassenen hebben we een volleybalveld, een pannakooi voor voetbal en een jeu de boules baan. Bij slecht weer zijn in het pand, naast het poolbiljart, diverse spelletjes, een dartbord en sjoelbakken beschikbaar.

Bij huur van het pand krijgt u ook de beschikking over de moderne keuken. Hierin bevinden zich twee koffiezetapparaten, magnetron, een oven, een 5 pits gasstel, 2 koelkasten en een vaatwasser. Het gebruik van het servies is inbegrepen.

Neem bij belangstelling contact op Marten van Oorspronk. Hij bespreekt graag uw wensen en onze mogelijkheden. Hij is bereikbaar op 06-22653934 of per mail marten@vanoorspronk.net.

Op alle boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en worden afspraken schriftelijk vastgelegd. MFC De Verbinding heeft alleen een vergunning voor het schenken van alcohol tijdens feestjes in privésfeer voor inwoners uit postcodegebied 8193, leden van de Hervormde kerk Vorchten, voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Heerde.

TOP